24 mrt, 2022

  Microsoft Dynamics 365 Business Central blijft heel snel groeien en overschrijdt de grens van 20.000 klanten

  24 mrt, 2022

   Microsoft heeft onlangs interessante gegevens gepubliceerd over de resultaten van Dynamics 365 Business Central, haar cloud ERP-oplossing voor KMO’s. Er waren veel redenen voor tevredenheid, aangezien het aantal bedrijven dat Business Central gebruikt verdubbelde in vergelijking met een jaar geleden. Dit betekent dat er in slechts 12 maanden tijd meer dan 10.000 nieuwe klanten van over de hele wereld zijn bijgekomen. Dit is een indrukwekkend resultaat dat Business Central ’s werelds snelst groeiende ERP-oplossing voor de KMO-markt maakt.


   Verdubbeling

   Dynamics 365 Business Central heeft nu meer dan 20.000 klanten op haar SaaS-platform. Bovendien is er een continue groei in het aantal gebruikers per implementatie. Deze cijfers komen van Microsoft’s general manager Mike Morton, die ze einde 2021 presenteerde tijdens het DIRECTIONS-evenement voor Dynamics 365 Business Central partners uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Exact een jaar geleden meldde Morton nog dat Business Central de kaap van 10.000 klanten overschreed.

   Dit impliceert een groei van 10.000 klanten in slechts 12 maanden tijd. Ofwel meer dan 800 nieuwe klanten per maand! Dit is inderdaad een indrukwekkend aantal, als je weet dat veel lokale ERP-concurrenten niet eens 800 klanten in totaal hebben!


   De beste ERP-oplossing voor KMO’s

   Microsoft heeft een scherp doel voor de nabije toekomst. Het bedrijf zet zich in om Business Central ’s werelds beste ERP-oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven te maken. Eén van de aandachtsgebieden daarbij is het verder stroomlijnen van de implementatie. Het doel is om dit proces eenvoudiger, sneller en goedkoper te maken. Klinkt aantrekkelijk, nietwaar?


   Wereldwijd

   De tekenen voor een verdere sterke groei zijn allemaal positief. Microsoft blijft het aantal gelokaliseerde Business Central versies verhogen. Met de ambitie om deze oplossing wereldwijd beschikbaar te stellen. Het aantal actieve Dynamics 365 Business Central resellers groeit spectaculair. Op dit moment al bereiken ze samen meer dan 100 verschillende landen. En het innovatieve en uiterst gemotiveerde partner ecosysteem blijft nieuwe gecertificeerde apps aan AppSource toevoegen.

    

   Het verbeterde implementatieproces in combinatie met het snel groeiende aantal gelokaliseerde versies, resellers en beschikbare apps belooft veel.
   Het is voor jou dus zeker de moeite waard om Business Central te overwegen als jouw nieuwe ERP-systeem.

   «
   »