30 jan, 2023

  Succesvolle IT-projecten bij Van Moer Logistics dankzij unieke samenwerking met Go4Logistics

  30 jan, 2023

   Van Moer Bulk & Liquids (VMBL), de bulk & tankcontainer afdeling van Van Moer Logistics, heeft sinds kort een vernieuwd Transport Management Systeem (TMS). De go-live van dit nieuwe systeem is enorm vlot verlopen. Het succes van dit project is te danken aan een goede samenwerking tussen VMBL en Go4Logistics. De plannen voor een volgend gezamenlijk project liggen alvast op tafel!

    

   Nieuwste TMS omgeving

   De transport & logistieke dienstverlener Van Moer Logistics wil zijn afdelingen ondersteunen met de meest moderne en efficiënte oplossingen. Digitalisering is voor hen dan ook een absolute must. De upgrade van Go4TMS naar de nieuwste versie van Microsoft Dynamics 365 Business Central AL is hierbij een logische en belangrijke stap. De afdeling Van Moer Bulk & Liquids kwam als eerste aan de beurt. Iwan De Block, COO bij VMBL: “Met de nieuwe TMS omgeving zijn we zeker van een future proof systeem, dat ons te allen tijden de juiste inzichten geeft. We zullen ook op eender welk device en met eender welke browser kunnen werken. Het nieuwe state of the art platform is ook een troef bij toekomstige overnames.”


   Unieke samenwerking

   Het team van VMBL kijkt heel tevreden terug op dit project. Het succesvol verloop hiervan is grotendeels te danken aan de goede samenwerking tussen VMBL en Go4Logistics. De basis van een succesvolle samenwerking is mekaar heel goed kennen, helpen en vertrouwen. Dit fundament was er al dankzij eerdere samenwerkingen. Daarnaast was er bij beide partijen een project team met een duidelijke rolverdeling. Zij hadden frequente overlegmomenten volgens een vooraf afgesproken communicatiematrix. Last but not least toonden beide teams een enorme inzet én de wil om door de verandering te gaan.


   Betrokkenheid

   Een ander belangrijk gegeven is betrokkenheid. De key users van Go4TMS bij VMBL waren vanaf het begin betrokken bij het proces. Daarnaast hebben ze een voorbeeldfunctie opgenomen bij het gebruik van het nieuwe TMS systeem waardoor ze de andere users makkelijk hebben meegekregen. Naast de key users was ook het management van VMBL betrokken partij. Door hen te betrekken bij de voorbereidingen konden ze bij onvoorziene zaken doorheen het project hun steentje bijdragen.


   Succesvol partnership

   Van Moer Logistics werkt al sinds 2015 samen met Go4Logistics. Het vertrouwen dat er al was, is dankzij de recente succesvolle go-live alleen maar toegenomen. Het state of the art platform van Go4Logistics maakt dan ook zonder twijfel deel uit van de digitale toekomst van Van Moer. Zo wil VMBL de huidige TMS oplossing verder uitbreiden om zijn klanten een nog betere service te kunnen bieden. Daarnaast staat het upgraden van Go4TMS bij de andere afdelingen van Van Moer Logistics op de planning. Wordt dus vervolgd!

    

   WIL JE OOK JE TRANSPORTEN BETER BEHEREN EN PLANNEN MET GO4TMS?
   BEL OF MAIL ONS: +32 (0)3 443 12 15 – INFO@GO4LOGISTICS.BE

   «
   »