04 apr, 2024

  TRANSPORT MANAGEMENT SYSTEM GO4TMS ONDERSTEUNT AMBITIEUZE GROEI BIJ XWIFT

  04 apr, 2024

   Samen groeien

   Xwift is gespecialiseerd in express transport van goederen in alle maten en gewichten, doorheen heel Europa. De ambitie van Xwift is uit te groeien tot een top 10 transportbedrijf in België. Het Transport Management System van Go4Logistics ondersteunt hen hierbij.

   Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag één van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, ‘just in time’ alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport Flinstone of J&V Sneltransport kaderen in de buy-and-build strategie en moeten ervoor zorgen dat Xwift uitgroeit tot een top 10 transportbedrijf in België.

   Om deze groei te ondersteunen was Xwift op zoek naar een nieuw Transport Management System. De oplossing van Go4Logistics beantwoordde aan al hun eisen. Go4TMS is niet alleen future proof, het integreert ook gemakkelijk met andere systemen binnen het bedrijf. Bovendien is Go4TMS schaalbaar in functie van de groei van het bedrijf en dus van het aantal gebruikers van de transport software. Daarnaast realiseren ze een kostenbesparing omdat het een cloud oplossing is waardoor de kost voor aankoop en onderhoud van eigen servers verdwijnt.

    

   Kijk mee waarom Xwift gekozen heeft voor Go4Logistics en waarom onze Go4TMS oplossing zorgt voor de X-factor in de transportactiviteiten van dit mooi bedrijf in volle groei.

   «