WAT ZIJN JOUW DIGITALE DROMEN?

In de hyper verbonden logistieke wereld van vandaag worden transportbedrijven voortdurend uitgedaagd om voorop te lopen. Als bedrijfseigenaar ga je voor een bloeiende, toekomstbestendige organisatie die de verwachtingen van elke klant overtreft. Je droomt van naadloze integraties, gestroomlijnde processen en een team van professionals die harmonieus samenwerken aan jouw succes.

Bij Go4Logistics maken we jouw digitale dromen waar

Onze future proof transport management software (TMS) én focus op klantgerichtheid & operational excellence zetten jouw ambities om in tastbare resultaten.
Ga een zorgeloze IT-toekomst tegemoet, waar jouw digitale dromen tot leven komen!

Klantgerichtheid

Opgericht in 2010 vanuit een passie voor IT en een hart voor logistiek, begrijpen we de behoeften van een modern transportbedrijf.

We geloven in duurzame relaties met onze klanten en we streven voortdurend naar een omgeving van samenwerking en open communicatie.

Jouw succes is wat ons drijft. We doen er alles aan om jouw dromen waar te maken.

Future proof software

Van het optimaliseren van je processen tot het verbeteren van de klantentevredenheid, met Go4TMS heb je alle essentiële tools voor succes in handen.

Go4TMS is ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central en ontworpen om voortdurend te evolueren in het snel veranderende digitale landschap.

Geen verouderde systemen meer, maar ontelbare voordelen dankzij schaalbaarheid, automatische updates en robuuste beveiliging.

Operational Excellence

Achter elke grote verwezenlijking staat een team van experten. En wij zijn trots op het onze!

Onze logistieke en IT-professionals staan klaar om een complete oplossing te leveren die voldoet aan al jouw behoeften én je voorbereidt op toekomstige uitdagingen.

Hun diepgaande kennis van de sector én hun innovatieve aanpak zorgen voor de begeleiding die jij nodig hebt.

Onderdeel van de Cronos Groep

Go4Logistics werd opgericht als dochteronderneming van de Cronos Groep. Sinds de oprichting in 1991 is Cronos uitgegroeid tot de grootste IT-groep van België met meer dan 9.000 medewerkers en 9.000 klanten. Het bedrijf biedt een breed gamma van IT-activiteiten aan, gaande van infrastructuur tot allerlei toepassingen. Met meer dan 750 bedrijven in de groep en 25 vestigingen in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Spanje en de VS behaalde de groep in 2021 een geconsolideerde omzet van 982 miljoen euro.

Binnen de Cronos Groep is Go4Logistics een integraal onderdeel van het Microsoft Dynamics Competence Centre, dat bestaat uit een team van meer dan 1400 ervaren Microsoft professionals. De samenwerking met de Cronos Groep zorgt niet alleen voor financiële stabiliteit, het is tevens een bron van expertise en mankracht, waardoor we een uitzonderlijk breed scala aan oplossingen en diensten kunnen leveren.

Vervul je digitale dromen

Processen optimaliseren, groeien én een digitale trendsetter zijn. Deze dromen worden werkelijkheid.
Samen met onze experten maken we jouw organisatie future proof zodat je jouw visie tot leven kan brengen, uitdagingen de baas kan en opportuniteiten kan identificeren.

Jouw toekomst is rooskleurig, en samen laten we die laten stralen als nooit tevoren!

Mee met het laatste nieuws

Go4Logistics op Transport & Logistics 2023

Van 17 tot 19 oktober vind je ons terug op de Transport & Logistics beurs in Antwerp Expo. Op onze [...]

Je transportplanning wordt kinderspel met de Go4Planning tool

Go4Logistics kent de uitdagingen van elke planner: het binnenstromen van talrijke orders die zo snel mogelijk én zo kostenefficiënt mogelijk [...]

De overstap naar een nieuw ERP/TMS systeem – hoe hoog leg jij de lat?

  © Guus Krabbenborg Vele organisaties over de hele wereld overwegen om in de komende 12 tot 24 maanden op [...]

Blijf op de hoogte

Wil je mee zijn met alle updates rond Go4TMS?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.