STEL JE TOEKOMST VEILIG
MET ONZE TRANSPORT SOFTWARE

Bij het vergelijken van bedrijfskritische software, kies je best voor een oplossing die niet alleen je huidige behoeften ondersteunt, maar ook rekening houdt met je toekomst. Zorg voor een stevig fundament met software die je in staat stelt sneller te werken en verbindingen te leggen. Blijf de concurrentie steeds een stap voor door het nemen van slimme beslissingen die zowel je bedrijf als de klantentevredenheid een boost geven.

Werk slimmer en sneller

Beheer al je operationele en financiële processen vanuit één complete oplossing in de cloud.
Werk om het even waar, op desktop, tablet of mobiel, met alle functionaliteiten.

Dankzij 15 jaar van ontwikkeling voor de transportsector zit onze software vol ingebouwde intelligentie. Maak er gebruik van en pas het aan aan jouw manier van werken, dankzij flexibele configuraties en no-code interfacewijzigingen.

Optimaliseer je prestaties en verbeter je productiviteit door processen te automatiseren, manuele invoer te elimineren en papierwerk te verminderen.

Van offerte tot betaling

Past zich aan de behoeften van elke gebruiker aan

Centraal documentbeheer

Met onze totaaloplossing vang je veel vliegen in één klap:
van quotes, orderbeheer, customer service, over planning, aankoop- en verkoopfacturatie tot boekhouding.

Connecteer met de wereld

Koppel je bedrijfsgegevens met tools zoals Microsoft Outlook en Excel om de gebruikerservaring en de klantenservice te verbeteren.

Lever op tijd en speel snel in op de dagelijkse veranderingen dankzij real-time communicatie met chauffeurs en onderaannemers.

Verbind klanten, leveranciers en andere belanghebbenden en neem sneller beslissingen dankzij ingebouwde rapporten, dashboards en interoperabiliteit.

Interface met de klant (EDI, API, …)

Communicatie met chauffeurs

Web portal

Neem slimme beslissingen

Gebruik ingebouwde rapporten, Excel of Microsoft Power BI om je cashflow te verbeteren, snel financiële patronen te ontdekken, trends te analyseren en je beleid aan te passen.

Neem betere beslissingen en verhoog je winstgevendheid door rapporten, grafieken en Power BI-gegevens van boekhoud-, verkoop-, inkoop- en operationele teams met elkaar te verbinden. Dankzij deze nauwkeurige inzichten kan je vol vertrouwen beslissingen nemen.

Reageer proactief op de snel veranderende realiteit, krijg meer inzicht in je organisatie en identificeer opportuniteiten.

Ingebouwde rapporten

Export naar Excel

Power BI

Van eenvoudige rapporten tot Power BI dashboards, we voorzien de inzichten die jij nodig hebt. Zo krijg je snel een antwoord op cruciale vragen om je onderneming goed te besturen én bij te sturen.

We koppelen je TMS systeem met alle software systemen binnen je bedrijf. Zo spaar je veel tijd en manueel werk uit. Tijd die je kan besteden om jouw business te doen groeien.

Maak je klanten gelukkig

Bouw betere relaties op met klanten dankzij vlekkeloze leveringen en foutloze facturatie.

Help klanten met specifieke eisen dankzij uitbreidingen vanuit Microsoft AppSource – Microsofts marktplaats voor professionele toepassingen – of door gebruik te maken van het Microsoft Power Platform.

Deel realtime informatie dankzij koppelingen, het webportaal en de ingebouwde integratie- en communicatietools.

Vlekkeloze leveringen

Real-time informatie

Overtref verwachtingen

We bieden verschillende oplossingen aan, want elk type transport heeft zijn eigen specifieke noden.
Zo ben je zeker dat jouw transporten optimaal georganiseerd zijn.
En dat jouw klant de beste service krijgt.

Klaar voor de toekomst

Geen verouderde systemen meer, maar ontelbare voordelen dankzij schaalbaarheid, automatische updates en robuuste beveiliging. Kies voor software die voortdurend mee evolueert in deze snel veranderende digitale tijden.
Ontwikkel extra activiteiten en breid je bedrijf uit. Profiteer van de schaalbaarheid en flexibiliteit van de oplossing om aan de behoeften van verschillende soorten transport te voldoen en jouw groei te ondersteunen.
Breid wereldwijd uit en voldoe aan de internationale standaarden voor financiële rapportage, lokale vereisten en  privacyregels in meer dan 130 landen en regio’s.

  • Altijd de nieuwste versie
  • Voor elk type transport
  • Internationale conformiteit

“Met Go4TMS hebben we een solide en goed uitgebouwd TMS-systeem waardoor we kwaliteit en flexibiliteit kunnen bieden.”
Liesbeth Van Raemdonck
VRD

“Go4TMS is zonder twijfel een future proof TMS pakket waarmee we nog verder kunnen groeien.”
Gavin Jones
Jetpak

“Ondanks de verscheidenheid en complexiteit van onze transporten, vonden we met Go4Logistics een partner die onze sector kent en met ons meedenkt.”
Serge De Wolf
Trafuco

Mee met het laatste nieuws

Groeien met een flexibel Transport Management System

In de snel evoluerende wereld van vandaag, waar bedrijven voortdurend groeien en veranderen, is het essentieel om wendbaar te blijven [...]

Wat is het voordeel van een SaaS transport management software?

In het competitieve en steeds veranderende landschap van de transport business, is het up-to-date houden van je software geen luxe, [...]

Ben jij klaar voor Certified Pick Up? Go4Logistics biedt een totaaloplossing voor het veilig afhalen van containers

In de Antwerpse haven gaat op maandag 15 januari 2024 de verplichting van start om importcontainers op te halen via [...]

Blijf op de hoogte

Wil je mee zijn met alle updates rond Go4TMS?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner