Go4TMS: Gestandaardiseerde Transport Management Software (TMS)

Kostenbeheersing en een hogere servicegraad zijn de belangrijkste redenen om te investeren in een TMS systeem.

Go4Logistics beschikt met de Go4TMS Suite over een gestandaardiseerde Transport Management Software voor het automatiseren van uw operationele processen.

Go4TMS voor elk soort transport

Onze oplossingen worden aangepast aan uw specifieke activiteit en behoefte. De flexibele structuur van de TMS ondersteunt multi-modale transport activiteiten over de weg, per schip, per trein of via de lucht.

Ontdek hieronder de verschillende ‘smaken’ waarin onze Go4TMS voor u beschikbaar is :

 
 
Icon_international

Nationaal
Internationaal

Icon_truck

Eigen Vloot
Onderaanneming
Charters

Icon_container

Container
Trailer
Tank
Car Carrier
Bulk Carrier

Icon_shipping

Wegvervoer
Verschepingen
Spoorvervoer
Luchtvracht

Icon_express2

Groupage
Express
Distributie
Volle Vracht

 
 
 
 

Waarom Go4TMS?

De flexibele structuur van de Go4TMS applicatie laat het toe om alle verschillende stappen van een transport opdracht eenvoudig op te lijsten, zonder beperkingen tot het klassieke transport van A naar B. Gecombineerd met de overzichtelijkheid van de planning tool en een krachtig tarieven en facturatie systeem, maken van de Go4TMS dé tool om uw transporten te beheren.In de cloud of op eigen servers?

Beschikt u over een eigen servers waarop we onze Go4TMS kunnen installeren en een eigen IT afdeling om deze te beheren? Of wordt u liever verlost van alle zorgen, en gebruikt u dus liever onze Go4TMS in de cloud? Samen met u bepalen we welke formule voor u het meest geschikt is. We zetten alvast even de voordelen op een rij.